Welkom op de site van tafeltennisvereniging Emmeloord. Op deze site kun je informatie vinden over de vereniging, competitieresultaten, wedstrijdverslagen etc. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in het fotoalbum!

Afgelopen vrijdag speelden de drie seniorenteams van TTV Emmeloord hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis. Allemaal met zicht op het kampioenschap, maar nog geen team was zeker!

Met een 8-2 winst tegen Zwartsluis in de vierde klasse kon team 2 zich als eerste kampioen noemen deze avond. Nadat Jan Crielaard het laatste punt binnenhaalde werd hij al juichend op de schouders genomen door zijn teamgenoten.

Team 1, dat in de derde klasse uitkomt, pakte daarna het kampioenschap door van Wezep met 8-2 te winnen. Bij aanvang van de avond stonden ze 1 punt achter op de koploper Kampenion, maar ze weten dit om te buigen naar een voorsprong van 2 punten.

De spanning in team 3 bleef tot na middernacht, omdat ze met een 9-1 winst op Hasselt, gelijk kwamen te staan met hun concurrent Kampenion. Beide onderlinge wedstrijden waren ook al met 5-5 geeindigd. Er moesten games geteld gaan worden en uiteindelijk kwam het verlossende woord: kampioen en promotie naar de vierde klasse op zak!

Ook de twee jeugdteams van TTV Emmeloord draaien een goed seizoen. Spelend in dezelfde poule in de vierde klasse, maken ze het hun tegenstanders regelmatig moeilijk. Zaterdag spelen ze hun laatste wedstrijd. Het tweede team behoudt zijn plek in deze klasse. Het eerste team heeft echter nog maar 1 punt nodig om te promoveren en dat maakt het feestje van TTV Emmeloord compleet!