Team verslagen 2020

Wedstrijdverslag 2e klasse-E

Emmeloord 1 - Dronten '74 1

Vrijdag 14 Februari.

De tafeltennissers hebben dit keer een zwaarbevochten overwinning behaald tegen het sterke Dronten. In Emmeloord wonnen de heren met 5-4.

Voor Emmeloord deden dit keer mee, Lukas Koffeman, Kiril Nedelchev en Paul Feenstra. Het was een lastige avond voor de tafeltennissers tegen Dronten, mede doordat Dronten met de sterke kopman Onno Huisman voor de dag kwam, Nedelchev won knap in een mooie partij van deze sterke tegenstander, en hij won ook de andere 2 partijen. Feenstra en Koffeman kwamen allebei 1 keer tot winst.

Door deze overwinning staan de tafeltennissers in deze 2e klasse nu op een gedeelde 1e plaats samen met Kampen.

Emmeloord 1 - Ens

Vrijdag 7 Februari.

Tafeltennissers van Emmeloord hebben weer een dikke overwinning behaald, dit keer was buurman Ens de tegenstander, in Emmeloord werd het 8-1 voor de Emmeloorders.

Voor Emmeloord speelde vrijdagavond dit keer Kiril Nedelchev, Michel Schwarte en Lukas Koffeman. Het was een relatief makkelijke avond, voor de Emmeloorders. Nedelchev had zoals gewoonlijk geen problemen met de tegenstanders, en won alle 3 partijen makkelijk, Koffeman, speelde een prima avond en won ook heel knap alle 3 de partijen, Schwarte moest in de allerlaatste partij in Wildeboer van Ens zijn meerdere erkennen, en verloor deze partij, maar won toch 2 partijen.

Emmeloord 1 - Leogang 2

Vrijdag 31 Januari.

Weer een dikke zege voor tafeltennissers

Het 1e herenteam van TTV Emmeloord hebben ook hun 2e wedstrijd van dit seizoen dik gewonnen. De uitwedstrijd tegen Nunspeet werd het maar liefst 8-1 voor de ploeg uit Emmeloord.

Deze keer speelden voor TTV Emmeloord Kiril Nedelchev, Michel Schwarte, en Paul Feenstra.

TTV Emmeloord speelde een prima avond in Nunspeet.

Na een relatief snelle 4-0 voorsprong verloor Feenstra nipt van “van Noorden” vervolgens liepen de Emmeloorders vrij gemakkelijk uit naar een 8-1 overwinning.

Schwarte speelde een prima avond en won alle 3 de partijen net als Nedelchev die eveneens zijn 3 partijen relatief makkelijk wist te winnen, Feenstra verloor deze avond dus 1 partij.

Door dit goede resultaat in Nunspeet staat het 1e herenteam van Emmeloord op dit moment op de 1e plaats van de 2e klasse afd. Oost.

TTV Emmeloord1 – Batfighters 2

Vrijdag 24 januari speelde team-1 van TTV Emmeloord haar eerste thuiswedstrijd weer in de vertrouwde ‘Diggelslag’ tegen Elburg.

Op het laatste moment kon Emmeloord 1 nog sterspeler Kiril Nedelchev vastleggen om wedstrijden in het eerste te kunnen spelen, na afzeggen van een Venezulaan die onverwachts vertrok.

Verder speelde Paul Feenstra en Lukas Koffeman weer mee.

Emmeloord kwam snel op een 3-0 voorsprong. Hierna verloor Koffeman en Feenstra beiden nipt van ‘Van Kolthoorn’. Kiril kon zijn 3 partijen relatief eenvoudig binnenslepen. Feenstra en Koffeman wonnen elk 2 partijen, en waren hiermee aardig tevreden al zijn er nog wel wat punten waar ze de komende tijd op willen gaan trainen. Feenstra : ‘in principe natuurlijk tevreden, maar achteraf gezien had ik meer gebruik moeten maken van mijn wapen, de side-spin’.

Uitslag resulteerde in een puike overwinning van 7-2. Het eerste team van Emmeloord staat door dit resultaat op een gedeelde eerst plek. Het eerste van Emmeloord wil hier graag een vervolg aan geven, en gaat dan ook er alles aan doen om proberen bij de eerste 2 te eindigen.

Mvg

Lukas