“LOODZWARE AVOND TAFELTENNISSERS”

Emmeloord.

Er waren  vier uur voor nodig met 7 partijen in 5 games. Maar toen stond er wel een 6-4 overwinning op het scorebord. Het eerste heren team van de Emmeloord blijft door deze uitslag op een gedeelde eerste plek staan.

Tegenstander Smash/Hattem, was op volle sterkte naar Emmeloord gekomen. Zij wisten dat ze moesten winnen, om ook uitzicht te blijven houden op een eventueel kampioenschap. Het liep echter anders.

Opnieuw was Johan Lieftink het die op een 100% score bleef staan. Hij hoefde slechts een enkele game af te staan, maar kon toch drie punten noteren. Michelle van der lei, speelde haar beste avond ooit in de eerste Klasse, maar moest toch drie maal haar tegenstanders feliciteren. De meest opmerkelijke overwinningen waren voor Richard Stolwijk. “ Dit zijn alle drie, slimme en sluwe spelers. Dat is op zich niet zo erg, maar ze spelen ook nog met speciaal rubber: korte noppen, lange noppen en ant-top-spin. Dat is voor mij verschrikkelijk. Maar dat ik deze avond toch nog twee winstpartijen wist te behalen, mede door de uitstekende coaching van Johan, is op zijn minst opmerkelijk”.  Het dubbel Lieftink/Stolwijk werd ook gewonnen. Welliswaar in 5 games met in de beslissende game een 12-10, maar dat punt zorgde ervoor de voorlopig Smash/Hattem uit de buurt blijft en dat de Emmeloorders bovenaan blijven staan.