“OPNIEUW VERLIES TAFELTENNISSERS”.

 

Emmeloord.

Voor de tweede maal in successie hebben de Heren van TTV Emmeloord 1 verloren. Dit maal werd er met 4-6 verloren van Effect/Marienheem een van de degradatiekandidaten. Uit deze nederlaag blijkt opnieuw dat het team kwetsbaar is wanneer Johan Lieftink niet meespeelt. Toch viel de schade mee voor de Emmeloorders, omdat er vooraf slechts op 3 punten werd gerekend. Er was zelfs sprake van een verrassing. Michele van der Lei won totaal onverwacht tegen routinier Machielse, die eigenlijk kansloos verloor van van der Lei. Maar ook het dubbel Stolwijk/van der Lei bleek te sterk voor het team van Effect. Het Emmeloordse dubbel speelde tactisch een sterke partij en waren in staat om het ervaren dubbel van Effect te weerstaan door hun uit hun eigen spel te halen.

Richard Stolwijk won twee partijen. “Ach, ik ben redelijk tevreden. Ik had die derde partij ook moeten winnen, maar als je een paar keer eenvoudige, hoge ballen misslaat, dan verlies je ook van dit soort tegenstanders.

Invaller Maurice Arnoldy, kwam er niet aan te pas. Hij verloor vrij kansloos zijn drie partijen. Door deze nederlaag, kunnen de Emmeloorders vrijwel zeker het kampioenschap vergeten.