Van team 4 heb ik nog geen wedstrijdverslagen ontvangen. Wil je een wedtrijdverslag lezen, por Albert, Nabil of Elwin dan even, en zorg dat ze een wedstrijdverslag insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jaap is gestopt met spelen, omdat de begeleiding en wij denken dat hij het niet zo leuk meer vind. Hij beleeft veel plezier in trainen dus op maandag en donderdag middag blijft hij gewoon komen.
Frederike heeft haar enkel gebroken, dus zij speelt dit seizoen niet meer. Ze heeft voor het ongeluk heel knap 2 van haar 6 wedstrijden gewonnen.

Nu zijn dus alleen de beste drie spelers van het team over. Van daar dat ik promotie zeker niet uitgesloten vind. Ik hoop dat het ze gaat lukken.

Elske