Open Schooltafeltennis Kampioenschap


Op woensdag 26 mei was het een drukte in de Diggelslag. Maar liefst twintig kinderen deden mee aan het Open Schooltafeltennis Kampioenschap. Het toernooi stond onder leiding van Bart Maljers van Carrefour en werd begeleid door Douwe Koolhof van TTV Emmeloord. De organisatie verliep vlekkeloos, waardoor de kinderen een leuke sportieve middag hadden. Naast alle wedstrijddeelnemers speelden ook een aantal andere kinderen en ouders een balletje. Of ze moedigden de deelnemers aan.
De kinderen die meededen, zitten op basisschool Roderik van Voorst, De Lichtboei, St. Josephschool en de Koningin Juliana. Ze speelden in verschillende poules, waarna er finaleronden volgden voor de nummers één en twee van iedere poule. Aan het einde van de enerverende middag waren de winnaars bekend. Zij kregen een mooie prijs. Alle kinderen kregen een leuk aandenken mee en de uitnodiging om een keer te komen trainen bij TTV Emmeloord.
1e plaats    Brian Magnus van basisschool Roderik van Voorst
2e plaats    Remco Bruinsma van basisschool De Lichtboei
3e plaats    Milan Hansma van De Lichtboei
4e plaats    Tim Magnus van basisschool Roderik van Voorst
Dit toernooi werd georganiseerd door Stichting Carrefour in samenwerking met TTV Emmeloord. De activiteit is onderdeel van de BOS-impuls, welke door de Gemeente Noordoostpolder en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (WVS) wordt gefinancierd. BOS staat voor de samenwerking tussen de Buurt, het Onderwijs en de Sport en wordt in gemeente Noordoostpolder uitgevoerd door verschillende organisaties, waaronder Carrefour. Sportservice Flevoland coördineert de BOS-impuls in de Noordoostpolder.